Leírás
Próbált már kávét Pápua Új-Guineából? Itt van egy ország, amelyet nem gyakran lát a kávétérképen, de mégis hosszú és büszke kávéhagyománya van.
A Pápua Új-Guineában termesztett kávé rendszerint Arabica. A termékeny talaj, amelyben a kávénövények nőnek, olyan kávét hoz létre, amelynek változatos és összetett íze van, ahol egyszerre kivehető a csokoládé, citrus és trópusi gyümölcsök. Tehát garantáltan kellemes meglepetésben lesz része, amikor először tapasztalja meg gazdag és összetett ízét. Más szóval - itt izgalmas és egzotikus kávét kap, amelyet meg kell kóstolnia, ha új kávéélményt keres.
A Pápua Új-Guineai kávénk természetesen szintén 100% Arabica babokból készül, és mint minden Pápua Új-Guineából származó kávé, nagyon összetett testtel rendelkezik. Mert itt egy olyan kávé, amely egyszerre jön a tejcsokoládé, dió, trópusi gyümölcsök és citrus ízjegyeivel. Mindezen felül egy csészét kap, amely nagyon kevés keserűséggel, enyhe savassággal és gyümölcsös aromával teli testtel rendelkezik. Mindez kellemes tejcsokoládé utóízzel zárul, ahol egy narancshéj jel hintét is érezheti.
Ezt az izgalmas kávét egy olyan kapszulába csomagoltuk, amely biológiailag lebomló természetes anyagból készült. A kapszulákat tehát nyugodtan eldobhatja a háztartási hulladékkal (vagy a komposzttal), mert maguktól lebomlanak körülbelül 12 hét alatt.
Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.