Árgarancia - Garancia arra, hogy a Cafay-nél mindig a legjobb árakkal várjuk Önt! 

Mit jelent az árgarancia? 

Folyamatosan felülvizsgáljuk az általunk értékesített áruk piaci árait, hogy biztosítsuk, nálunk mindig fix, alacsony áron találhatja meg a keresett termékeket. Ha a nálunk kínált árnál olcsóbban találja meg az egyik termékünket egy versenytársunk oldalán (mielőtt vagy miután vásárolt az oldalunkon), küldje el nekünk az olcsóbb termékre mutató hivatkozást az [email protected] e-mail-címre, és mi is az adott árat fogjuk majd alkalmazni. 

 

Az árgarancia felhasználási feltételei 

Az árgarancia megigényléséhez az Ön vásárlásának meg kell felelnie bizonyos feltételeknek.  

• Az árgarancia a megrendelés leadását követő 14 napig érvényes.  
• A terméknek raktáron kell lennie a versenytárs weboldalán, a mi termékünkkel egyeznie kell, valamint a miénkkel megegyező vagy jobb lejárati dátummal kell rendelkeznie.  
• A versenytárs árának érvényesnek kell lennie a megrendelés leadásakor, valamint a versenytárs árának vizsgálatakor is.
• Az árgarancia kizárólag a forintban (Ft) értékesítő online magyar áruházak áraira érvényes, azaz a külföldi fizikai áruházakra nem. Az árgarancia a fizikai áruházakra nem vonatkozik, mivel ilyen esetben nem tudjuk megerősíteni, hogy a termékek minősége a miénkkel megegyezik-e, azaz nem látható a készlet állapota és annak eltarthatósági ideje.
• Az árgarancia a mennyiségi kedvezményekre, csomagajánlatokra, aukciókra és tagsági kedvezmények által kínált ajánlatokra nem vonatkozik, mivel ilyen esetben ezeket az árakat nem lehet közvetlenül a mi „egyszerű” árainkkal összehasonlítani.

 

Az árgarancia folyamata:  

Az árgarancia feldolgozását követően az ügyfélszolgálatunk egy üzenetet küld majd Önnek. Egy már leadott megrendelés esetén visszatérítjük Önnek a különbözetet. Ha még nem rendelt tőlünk, akkor ügyfélszolgálatunk megerősíti majd Önnek, hogy a megrendelés leadását követően visszatérítjük majd a különbözetet.