Szűrés x

Kávéerősség

chevron-down

Terméktípus

chevron-down

Csészeméret

chevron-down

Tulajdonság

chevron-down

Márkanév

chevron-down

Kiegészítő termékek és finomságok

41 termék
Szűrés adjustments
Sugar Free Caramel Syrup from Schwartau
(7)
1 399,00 Ft
Caramel topping from Schwartau
(1)
1 949,00 Ft
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(3)
1 199,00 Ft
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(1)
1 199,00 Ft
Fabbri Gourmet Caramello
2 749,00 Ft
Nestlé Coffee Mate coffee creamer powder
1 899,00 Ft
Vanilla syrup from Schwartau
1 399,00 Ft
Sugar Free Vanilla Syrup from Schwartau
1 399,00 Ft
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
1 149,00 Ft
chocolate topping from schwartau
1 949,00 Ft
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
1 149,00 Ft
Mogyorószirup - Fabbri
6 699,00 Ft
Fabbri Gourmet Vaniglia
2 849,00 Ft
Président Crème Gastronomique
(1)
1 499,00 Ft
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
1 199,00 Ft
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
6 099,00 Ft
Nestlé Sweetened Condensed Milk
(2)
1 499,00 Ft
Mlekpol Milatte milk for frothing
(2)
649,00 Ft
Salted Caramel Syrup - Fabbri
6 699,00 Ft
12 ready to drink Dynamite iced coffees
(1)
4 499,00 Ft
Caramel syrup from Schwartau
(3)
1 399,00 Ft
Hermesetas Mini Sweeteners
2 849,00 Ft
Fabbri Caramel Zero
(1)
2 849,00 Ft
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
1 199,00 Ft
Dark chili chocolate from Lindt
1 399,00 Ft
70% Cocoa chocolate from Lindt
1 449,00 Ft
Salty Licorice chocolate from Lindt
1 449,00 Ft
dynamite ice latte zero 12 pack 230ml front
(1)
4 499,00 Ft
White Vanilla chocolate from Lindt
1 449,00 Ft
Kaffekapslen RTD Dynamite triple shot Iced Latte
(1)
599,00 Ft
Dynamite Ice Latte Zero Sugar 1 piece 230ml front
599,00 Ft
Intense Mint chocolate from Lindt
1 449,00 Ft
Intense Orange chocolate from Lindt
1 449,00 Ft
Caramel chocolate from Lindt
1 449,00 Ft
90% Cocoa chocolate from Lindt
1 399,00 Ft
Sea Salt chocolate from Lindt
1 399,00 Ft
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
6 099,00 Ft
Csokoládé szirup - Fabbri
6 699,00 Ft
Oat Drink - Vitariz Barista
999,00 Ft
Soya Drink - Vitariz Barista
999,00 Ft
Starbucks Doubleshot Espresso Iced Coffee
849,00 Ft

Világos vagy sötét pörkölés

Mi a különbség, a kávébabok pörkölésének idején kívül? A pörkölés ideje ízt adhat, de ami még fontosabb, (attól függően, hogy miért iszol kávét) növelheti vagy csökkentheti a koffeintartalmat. Minél világosabb a pörkölés, annál magasabb a koffeintartalom. Tehát, még ha a 'világos' szó gyengének is tűnik, ne tévesszen meg. Az savtartalom is magasabb lesz egy világosabb pörkölésnél.

A sötét pörkölésű kávébabok hátránya, hogy gyorsabban veszítik el frissességüket, mivel több olaj szabadul fel.

Hidegen főzött kávé

A jeges kávé frissítő módja annak, hogy még mindig megkapd a napi koffeinadagodat anélkül, hogy úgy éreznéd, belülről melegíted magad. A hidegen főzött kávé olyan jeges kávé, amelyet úgy készítenek, hogy hideg vagy szobahőmérsékletű vizet öntenek egy normálnál nagyobb mennyiségű őrölt kávéra. Ezután hagyják ázni legalább 12 órán keresztül, vagy még tovább. Az eredmény egy testes, lágy kávé, amelyben nincs az a keserűség vagy savasság, amit általában várnánk. Még akkor is, ha kétszer annyi őrölt kávét használsz, mint egy kávéfőzőben, ez egy finom kávé jeges kockákkal, tejjel vagy vízzel és egyik kávészirupunkkal az édességért és a plusz ízért.

Módok az elhasznált kávébabok újrahasznosítására

Ha valamilyen oknál fogva vannak régi kávébabjaid, amelyeket nem akarsz megőrölni, de eldobni sem szeretnéd, akkor íme néhány ötlet, amit hasznosnak találhatsz:

  • Tölts meg egy kis poharat vagy gyertyatartót kávébabokkal, és helyezz rá egy teamécset a csodálatos dekoratív látványért és a finom kávéillatért.
  • Tedd a régi kávébabjaidat egy kis textilzsákba, és használd légfrissítőként vagy dezodorálóként.
  • Használhatók egy terrárium aljában a vízelvezetéshez és az antimikrobiális állapot fenntartásához.

Kávéhírek

A kávéipar mindig nyüzsgő és elfoglalt, ezért elkerülhetetlen, hogy mindig legyenek jó, rossz és érdekes hírek:

  • A kávérozsdásodás, egy gombás betegség, Közép-Amerikába terjedt és a kávétermések 70%-át érintette. Az érintett kávénövények a legnépszerűbb Arabica fajtájúak voltak. Mezőgazdasági vészhelyzetet hirdettek, és a gazdáknak finanszírozást biztosítottak a betegség növényvédőszerrel történő kiirtására.
  • Kutatók megállapították, hogy a koffeinnek pozitív hatása van a méhek hosszú távú memóriájára, így jobban emlékeznek a találkozott virágokra. Ezt összekötötték az emberekkel és a koffein által okozott neurológiai következményekkel, amelyek számunkra és memóriánk számára is érvényesek - természetesen figyelembe véve az emberi sajátosságokat.