Cafay – Az Ön kávépárna-beszállítója

 

Mi, a Cafay-nél, egy igen ambiciózus, ám egyszerű küldetést tűztünk ki magunk elé: Szeretnénk a lehető legjobb kávékapszulákat és kávépárnákat kínálni, miközben olcsóvá és könnyűvé tesszük vásárlóink számára a kedvenc kávéjuk megvásárlásának folyamatát.    

A Cafay-nek köszönhetően több mint 10 európai ország több mint 2.000.000 ezer kávéimádója rendelheti meg kávéját a webáruházunkból.

Büszkék vagyunk arra, hogy a lehető legalacsonyabb árakat kínáljuk vásárlóink számára. Mindig. Ezen okból kifolyólag nálunk nincsenek szezonális akciók, speciális promóciók vagy kuponkódok.  

Történelmünk 

A Cafay-t 2011-ben alapították Dániában. Hűséges vásárlóink támogatásának köszönhetően folyamatosan növelni tudtuk választékunkat, így manapság már a világ egyik legnagyobb kávékapszula- és kávépárna-viszonteladója vagyunk, annak ellenére, hogy jelenleg csak 13 európai országban értékesítjük termékeinket a kávéimádók számára.    

Csapatunk több mint 200 barátságos kávérajongóból áll, akik folyamatosan arra törekednek, hogy megfeleljenek szeretett vásárlóink jogosan magas elvárásainak.