Leírás

A DeLonghi, a világhírű olasz eszpresszógép gyártó, a stílusos kávézók elengedhetetlen kelléke. Most már Ön is hozzájuthat a DeLonghi évtizedes szakértelmével készült Dolce Gusto® gépekhez. 

A Piccolo XS egy kifejezetten kompakt méretű Dolce Gusto® kávégép, melynek méretei mindössze 14 cm szélesség, 28 cm magasság és 27 cm hosszúság. Modern, időtálló dizájnjával minden konyhába tökéletesen illeszkedik. Az 0,8 literes könnyen eltávolítható víztartállyal rendelkezik. 

A Piccolo XS rendkívül felhasználóbarát. Egyszerűen helyezze be a választott kapszulát, döntse el, hogy hideg vagy meleg italt készítene, majd fordítsa el a kart. A 15 báros nyomású készülék ízletes, kávézói minőségű kávét főz. 

A karbantartása és tisztítása is egyszerű. Minimalista kialakításának köszönhetően a levehető alkatrészek mosogatógépben is elmoshatóak, a többi részt pedig egyszerűen egy nedves ronggyal tisztíthatja meg. 

A gép 1 percnyi inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnia a felesleges energiafelhasználás miatt, ha véletlenül bekapcsolva felejtené. 

A Piccolo XS akár 40 különböző típusú kapszulával is kompatibilis, így széles választékot kínál, legyen szó eszpresszóról, cappuccinóról vagy forró csokoládéról. Ha kísérletező kedvében van, biztosan talál olyan kapszulát, amely Önnek és a gépnek egyaránt megfelel, és kiváló minőségű italt készít. 

Összességében a Piccolo XS egy kisméretű, de hatékony kávéfőző, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik most ismerkednek a kapszulás kávéfőzők világával. Könnyen kezelhető, széles kapszulaválasztékot kínál, modern technológiával készült és kedvező áron érhető el. 

Termék jellemzői: 

  • Hideg és meleg italok elkészítése. 
  • Magas nyomás (akár 15 bár) a dús ízért és krémességért. 
  • Több mint 40 különböző kapszulatípus támogatása, különböző csészeméretekhez (pl. NESCAFÉ Dolce Gusto® és STARBUCKS, tea, kakaó). 
  • Egyszerű tisztítás. 
  • Kompakt méretek: 28 x 14 x 27 cm (magasság, szélesség, hosszúság). 
  • Energiahatékonyság: 1 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. 
  • A energiaosztály. 
  • 2 év garancia. 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

DeLonghi

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Dolce Gusto Piccolo XS (Fekete)

Automata kapszulagép

Vélemények (0)