Leírás

A jól ismert Americano a Nescafé-től régóta kedvenc a vásárlóink körében. 

Ez a közepesen pörkölt Americano közepesen pörkölt Arabica kávészemekből készül Dél-Amerikából és Kelet-Afrikából. Ezekkel a kapszulákkal olyan kávét főzhetsz, amely kellemesen gyümölcsös és virágos jegyekkel rendelkezik, és nem utolsósorban meghívó krémréteggel, amelyet jól kiegyensúlyozott közepes erőssége tesz igazán élvezetessé. 

A kapszulák egy bőséges 230 ml-es csészényi kávét főznek, így elegendő lesz a legnagyobb kávé szomjat oltani. Az extra nagy csésze mérete annak köszönhető, hogy a normál eszpresszóhoz képest az Americano egy kicsit több vízzel készül. De azon kívül, hogy ennek eredményeként egy kicsit nagyobb csésze kávét kapunk, ez egy kicsit enyhébb ízt is eredményez, így az Americano jó választás lehet, ha egy normál eszpresszó kissé túl intenzívnek tűnik. 

30 kapszulát tartalmazó extra nagy csomagban szállítjuk. Így garantáltan lesz elegendő kapszulád a raktáron, ha a kávé iránti vágy felmerül, valamint elég ahhoz, hogy váratlanul érkező vendégeidet is vendégül láthasd egy csésze kávéra. 

Specifikációk

Kapszulák száma

30

Csészék száma

30

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Ízjegyek

gyümölcs, virágok

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Alacsony (4/10)

Minőségét megőrzi

28.02.2025

Americano - Nescafé

30 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

Vélemények (0)