Leírás

A Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza most elérhető egy nagyobb csomagban, 30 kapszulával. Így még több adagot élvezhetsz a sötét és erőteljes Ristretto Ardenza-ból ezzel az új, nagyobb dobozzal. A Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza az intenzitási skálán a legmagasabb, 11 pontot ér el, ezért tökéletes választás azoknak, akik szeretik az erőteljes és testes eszpresszót. 

A kapszulák egy intenzív keveréket tartalmaznak őrölt Arabica és Robusta babokból. A kávékedvelők felismernek egy erőteljes eszpresszót, gyümölcsös és borsos jegyekkel, valamint édeskömény és mogyoró utalásokkal. Ha még nem próbáltad a Nescafé Ristretto Ardenza-t, de szereted a merész és robbanékony eszpresszót, akkor ez az ideális Nescafé Dolce Gusto kapszula számodra. A rövid ital igazán hatásos, és legjobban eszpresszó pohárban szolgáld fel, hogy teljes mértékben átélhesd a barista élményt. A Ristretto Ardenza a rövid csészében is lágy és selymes crema réteget kínál. 

Egy Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza kapszula egy 35 ml adagot készít. Egy csomag 30 kapszulát tartalmaz, ami 30 csésze Nescafé Ristretto Ardenza kávét eredményez. A kapszulák alkalmasak az összes Nescafé Dolce Gusto kávékapszula gépben való használatra. 

Specifikációk

Kapszulák száma

30

Csészék száma

30

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Ízjegyek

gyümölcs, mogyoró, fekete bors, édesgyökér

Csészeméret

Ristretto

Kávéerősség

Nagyon intenzív (10/10)

Minőségét megőrzi

31.03.2025

Ristretto Ardenza – Nescafé

30 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(2)

Vélemények (2)

A legjobb espresso Bővebben
Nagy kedvencem, csak ajánlani tudom!
Elegáns, selymes és aroma dús. Reggel-délben-akár este is kiváló.
Bővebben