Leírás

Egy vízszűrő kancsó, mint ez a BRITA Marella, jó megoldás a meszes víz okozta problémákra. A Marella kancsó nem csak a mészt szűri ki, hanem más szennyeződéseket is, például homokot és fémet a csapvezetékből. Vízszűrő kancsóval olyan vizet kapsz, ami nem csak tisztább és jobb ízű, de egészségesebb is az egész családnak. 

Kapszulagép tulajdonosként hamar rájössz, hogy szűrt vízzel tisztább és jobb ízű kávét kapsz. A szűrt víz nemcsak finomabb kávét eredményez, hanem jobban működik a gép, és hosszabb élettartamot biztosít, mivel nem rakódik le mész a gép belsejében. 

A Marella kancsóval egyszerű a vízszűrés. Egyszerűen helyezd be a mellékelt MAXTRA + szűrőt a kancsóba, ahol könnyen a helyére kattan. A víz a MAXTRA + szűrőn átfolyva megtisztul a mésztől és egyéb szennyeződésektől, a MAXTRA + szűrő Microflow technológiájának köszönhetően. 

A MAXTRA + szűrő általában 100 liternyi vizet tud szűrni, mielőtt ki kellene cserélni, ami nagyjából egy hónapnyi normál vízfogyasztásnak felel meg. A Marella kancsón beépített jelző található, így könnyen nyomon követheted a szűrő állapotát. 

A szűrt vizet lehet használni a kapszulagép feltöltésére, és általános ivásra is alkalmas. 

A csomag 6 BRITA MAXTRAPRO + vízszűrőt tartalmaz a kancsóval, így hosszú ideig elég szűrőd lesz. 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Brita

Brita Marella 2,4 L.

tartalmaz 6 vízszűrőt

(1)

Vélemények (1)

Nagyon meg vagyok vele elégedve, új dizájn, kecses forma. Szép! Örömmel használom! Bővebben