Leírás

Az angol Cadbury márka 1824 óta a csokoládé rajongók kedvence, nemcsak Nagy-Britanniában, hanem az egész brit Nemzetközösségben. Például nehéz (ha nem szinte lehetetlen) nem találkozni Cadbury csokoládéval egy brit kioszkban, ahol a márka már majdnem 200 éve állandó helyet foglal el a polcokon. 

Más szóval, a Cadbury egy igazi brit klasszikus, akárcsak a Big Ben és a Lipton tea - és most Te is könnyedén és gyorsan elkészíthetsz egy ízletes csésze Cadbury csokoládét a Tassimo-dban. 

Ezzel a Tassimo változattal tejes és forró csokoládét kapsz a klasszikus Cadbury ízzel. Egy ital, amelyet valószínűleg leginkább a gyerekek értékelnek, de talál rajongókat a felnőttek között is. Hiszen ki ne élvezné egy finom csésze forró csokoládét egy hideg estén? 

Ez az egyik rendkívül népszerű Tassimo változat, amely megnyerte a "Forró Csokoládé" kategóriát a TASSIMO AWARDS 2020-on. Egy csomag 8 csészényi csokoládét ad - és a teljes és legjobb ízélmény érdekében, ha a Tassimo géped például rendszeresen kávé főzésére használod, ajánljuk, hogy azonnal azelőtt, hogy a kapszulát elkészíted, gyorsan tisztítsd meg a Tassimo Service T-Disc segítségével. 

Specifikációk

Kapszulák száma

8

Csészék száma

8

Márkanév

Cadbury

Kompatibilitás

Tassimo

Ízjegyek

csokoládé

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

26.12.2024

Átlagos tápérték 100 ml.

Energia, kcal

56

Fehérje

1,8

Zsír (g)

1,1

- telített zsírok (g)

0,7

Szénhidrátok

9,5

- amelyből cukor

8,6

Cadbury

8 kapszula a Tassimo termékhez

(1)

Vélemények (1)

Nagyon finom, mindenkinek ajánlani tudom. Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK