This bundle contains

Leírás

Ha szereti őrölni a saját kávébabjait és az Ön ízlésének megfelelően testreszabni a kávéját, ez a kezdőcsomag pontosan Önnek való. A Cafay büszkén mutatja be saját kávébabjait: Klasszikus, Crema, Espresso és Espresso Intenso.  

Babjaink alkalmasak szűrt kávéhoz, francia présekhez és eszpresszógépekhez, és mindig a legjobb frissen őrölve használni őket. Őrölje le a babokat a kívánt állagúra - az aroma és az íz beállításához -, majd kezdje el elkészíteni kedvenc italát vagy varázsoljon valami újat. 

Az összes kávénk Arabica és Robusta babok keveréke, és feketén vagy különféle kávéalapú italok alapjaként élvezhetők. A Klasszikus kávé különösen jól alkalmas a reggeli kávéjához. A Crema kávénk közepesen pörkölt, és ideális tejes kávék vagy café au lait készítéséhez. Az Espresso és Espresso Intenso babok tökéletes alapjai a cappuccinoknak, flat white-oknak vagy más kedvelt kávéitaloknak. 

Ezzel a kezdőcsomaggal felfedezheti saját kávébab választékunkat és kiválaszthatja a kedvencét, miközben fejleszti barista képességeit. 

Ez a kezdőcsomag tartalmaz mindegyik kávéból egy-egy 1kg-os csomagot, így rengeteg lehetősége lesz kipróbálni a különböző keverékeket egyedül, vagy barátokkal és családdal. 

Ne felejtsen el vízkőteleníteni a kávéfőzőjét - attól fügéppen, hogy babokkal készít-e kávét egy hagyományos kávéfőzőben, eszpresszógéppel vagy egyéb főzési módszerrel. Ebben az ajánlatban így egy ingyenes csomag vízkőtelenítőt kap. 

Specifikációk

Mennyiség (g.)

5000

Márkanév

Kaffekapslen

Cafay Kezdőcsomag

5 kg kávébab + vízkőtelenítő

Regular Price 19 244,00 Ft As low as 16 529,00 Ft