Leírás

A spanyol Marcilla márka 1907 óta szerepel a kedvenc kávék között déli szélességi körökben, mint Spanyolországban, Portugáliában és Latin-Amerikában. 

A Marcilla Café Largo gazdag ízvilággal rendelkezik, enyhe mogyorós jegyekkel, amelyek jól harmonizálnak a tejjel és a cukorral. Tökéletesen elkészíthető a Tassimo gépedben, ahol a gép felismeri a kapszulát az okos Intellibrew technológián keresztül, így pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékleten, mennyi ideig és mennyi vizet használjon a tökéletes espresso kávé főzéséhez a kapszula előírásainak megfelelően. 

A Marcilla Café Largo egy klasszikus, amellyel déli szélességi körökben újra és újra találkozni fogsz. Az íze gazdag, de nem túl intenzív, így bár hazájában leginkább reggeli kávéként használják, véleményünk szerint jól működik egész nap. 

A Marcilla Café Largo-ban espresso jegyek is érzékelhetőek, amelyek hozzájárulnak a gazdag ízéhez, és ismert a különösen habos crema rétegéről. 

Ez a spanyol kávékultúra méltó képviselője, és nagy rajongótábora van a déli szélességi körökön kívül is, így ha csábítást érzel még egy csészényi extra kávéra, teljesen megérthetjük. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Marcilla

Kompatibilitás

Tassimo

Ízjegyek

pirított mogyoró

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

03.04.2025

Marcilla Café Largo

16 kapszula a Tassimo termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK