Leírás

L’OR nagy választékában mindegyik minőségi kávétermék között megtalálható egy cappuccino (természetesen!). Itt van az L’OR változata a híres és legnépszerűbb eszpresszó alapú italok közül. 

A cappuccino jó kezekben van itt, hiszen az L’OR egy elsőrangú kávémárka, ahol semmi sem hagy a véletlenre. Biztos lehetsz benne, hogy minden kávébab a legmagasabb minőségű, és minden aromát kiélvezhetsz. 

Az eredmény egy habos cappuccino gazdag és aromás kávé ízzel. Itt egy olyan cappuccino, amely nem fullad el a tejben és habban, hanem a kávét igazán érezheted - és a tej kiegészíti a kávét, nem uralkodik fölötte. 

Gyorsan elkészül a Tassimo gépedben, és ugyanolyan minőségű, mint egy kávézóban. 

Tehát, ha rajongsz a cappuccinoért, biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogod ezt. 

Az L’OR egy francia gyökerekkel rendelkező kávémárka, amelyet 1992-ben alapított a Jacobs Douwe Egberts azzal a céllal, hogy arany színvonalat teremtsen a prémium kávé világában. Az összes L’OR kávé UTZ minősített, így biztos lehetsz benne, hogy a kávébabokat környezetvédelmi és munkavállalói szempontokra fókuszálva termesztették. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

8

Márkanév

L'OR

Kompatibilitás

Tassimo

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

09.11.2024

Átlagos tápérték 100 ml.

Energia, kcal

24

Fehérje

1,3

Zsír (g)

1,5

- telített zsírok (g)

1

Szénhidrátok

1,3

- amelyből cukor

1,3

L'OR Cappuccino

16 kapszula a Tassimo termékhez

(2)

Vélemények (2)

A LOR márkában nem csalódtam. Szerintem nagyon finom a cappucchino. Aki a gyengébb cappucchinokhoz van szokva, annak egy picit erős lehet. Szerintem fogok még rendelni. Bővebben
Finom Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK