Leírás

A francia L'OR márka a kávérajongók kedvence - és nem véletlenül. Amikor egy L'OR terméket választasz, biztos lehetsz benne, hogy minden részletre gondoltak, és minden ízt gondosan kiválasztottak. 

Ez a legjobban a karamell macchiatoval mutatkozik be. A karamell az utóbbi időben népszerű hozzáadásává vált a klasszikus latte macchiatonak, ahol a karamell íz egy extra kerek és édes dimenziót ad a sötét kávé és a friss tej ízének. 

Ha még nem próbáltál karamell latte macchiatot, akkor várhatod a finom élményt. A karamell latte macchiato évek óta sláger a kávézókban, és a Tassimo gépeddel ugyanolyan minőségben elkészítheted otthon. 

Hidegen és melegen egyaránt nagyon finom, tehát ha az éjszakára hűtőszekrénybe teszed, remek nyári élvezet lehet. 

Az L'OR karamell latte macchiatot 16 kapszulás csomagban kínáljuk (8 a tejjel, és 8 a kávéval). Ne felejtsd el először a tejes kapszulát elkészíteni. 

Az L'OR egy francia gyökerekkel rendelkező kávémárka, amelyet 1992-ben alapított a Jacobs Douwe Egberts azzal a céllal, hogy arany színvonalat teremtsen a prémium kávé világában. Az összes L'OR kávé UTZ minősített, így biztos lehetsz benne, hogy a kávébabokat környezetvédelmi és munkavállalói szempontokra fókuszálva termesztették. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

8

Márkanév

L'OR

Kompatibilitás

Tassimo

Ízjegyek

karamell

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

06.11.2024

Átlagos tápérték 100 ml.

Energia, kcal

28

Fehérje

0,3

Zsír (g)

1,4

- telített zsírok (g)

1

Szénhidrátok

3,6

- amelyből cukor

3,6

L'OR Caramel Latte Macchiato

16 kapszula a Tassimo termékhez

(2)

Vélemények (2)

A kedvenc kávém nagyon finom minden reggel ezt iszom, ize aromája kiváló! Bővebben
Szerintem minőségi és finom, és az ára itt a legkedvezőbb. Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK