Leírás

Magának darálja a kávét? Itt egy egész 1 kg-ot kap, így rengeteg babja lesz ahhoz, hogy a kávédaráló egy ideig elfoglalt legyen. 

A "Kávé a Mindennapokra" Crema keverékünket közepesen pörkölt Arabica (60%) és Robusta babokból (40%) készített keverékből állítottuk össze, ami krémes, enyhe kávét eredményezett, kerek testtel és enyhén savanykás utóízzel. 

Ez egy egyszerű kávé, amely kiválóan alkalmas napi kávézásra. Ezt a kávét szűrőgépben vagy francia présben is elkészítheti. A Robusta hozzáadásával extra krémes lett, ami különösen alkalmas tejes kávéra, például egy Latte-ra vagy egy Café Au Lait-re. 

Ha Ön darálja meg a babokat, beállíthatja a szemcseméretet, hogy pontosan azt a kávét kapja meg, amelyik megfelel az Ön ízlésének. Beállíthatja az aromát, az erősséget és az ízt, hogy a legjobban az Ön ízlésének megfelelő kávét hozza létre. Például egy finomabb szemcse keserűbb kávét készít, míg egy durvább szemcse savasabb kávét készít. Ön az, aki a legjobban ismeri a kávé ízlését. 

Ha saját maga darálja a kávét, gazdagabb és árnyaltabb kávéélményt kap, és ráadásként az újonnan őrölt kávé illata betölti a konyháját. 

A legjobb eredmények érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül használat előtt darálja meg a kávét. 

Összetevők

Pörkölt babkávé

Specifikációk

Mennyiség (g.)

1000

Márkanév

Kaffekapslen

Tulajdonság

Arabica/Robusta

Kávéerősség

Közép (6/10)

Minőségét megőrzi

25.03.2025

Crema - Kávé a Mindennapokra

1000 g kávébab

(1)

Vélemények (1)

Csak néhányszor fogyasztottam belőle, finom, nem keserű kávé. Hagyományosnak mondanám. Ízletes kávé. Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK