Leírás

A Dallmayr Crema d'Oro-val garantáltan egyedülálló ízélményben lehet része. Itt egy klasszikus crema kávét kap, ami a kávé különleges változata, különösen népszerű a germán országokban. 

Egy ilyen caffè crema egy olyan kávé változat, amely stílusában és főzési technikájában szorosan kapcsolódik a Lungo-hoz, de ahol a kávét durvábbra őrlik, mint egy espressó keverékben, és olyan őrlési fokkal, amit főként szűrőkávé készítésére használnak. 

Itt a Dallmayr közepesen pörkölt Arabica babokból készített crema kávét, teljesen Robusta nélkül, ami egyébként gyakran jellemző az espressó kávéra. Az eredmény egy szép selymes, lágy crema-val teli csésze, és egy jól kiegyensúlyozott és harmonikus test, bizonyos intenzitással, de anélkül, hogy túl intenzívvé válna. Az ízjegyek diósak, enyhe savassággal, amit egy minimális keserűségű utóíz egészít ki. 

Itt egy olyan kávét kap, ami a szűrő és az espressó kávé legjobb tulajdonságait ötvözi. Az espressó főzés intenzitása, de egy lágyabb testtel, ami a szűrőre őrölt Arabica babokból származik. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Intenzív (7/10)

Minőségét megőrzi

31.05.2025

Dallmayr Crema D’Oro – Nescafé

16 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(5)

Vélemények (5)

5 csillag Bővebben
5 csillag Bővebben
Rendkívül kellemes ízű krémes kávé. Ez a kedvencünk a párommal. Bővebben
Nagyon finom. Bővebben
Kellemesen erős, de nem "vad" ízvilágú kapszulás kávét kaptam, amikor ebből készítettem. Finoman habos, kávéházi hangulatú feketét kaptam. Finom volt! Bővebben