Leírás

Jól kiegyensúlyozott és enyhén ízesített - Tassimo 2020-as díjnyertes 

A Delizioso-val egy selymes testű kávét kapsz minimális keserűsséggel, amely megnyerte a Tassimo 2020-as díját a legjobb espresso kategóriában. 

Itt van egy közepesen pörkölt espresso finom édes jegyekkel, krémes testtel és élvezetes utóízzel. Enyhe testességének köszönhetően bármikor élvezheted. 

Ez az espresso viszonylag enyhe, de még mindig intenzív kávéízzel rendelkező espresso, egyenesen kellemes módon, anélkül, hogy elnyomó lenne. Ez egy olyan kávé, amelybe könnyen beleszeretsz, és újra és újra vonzódni fogsz hozzá. 

Csak egyetérthetünk a díjjal, amit elnyert, és nagy meleg ajánlást adunk ennek a kávénak. 

A L'OR egy kávé márka francia gyökerekkel, amit a Jacobs Douwe Egberts alapított 1992-ben a céljával, hogy arany standardot teremtsen a prémium kávé világában. Az összes L'OR kávé UTZ minősített, így biztos lehetsz benne, hogy a kávébabok környezettudatosan és a munkások szociális körülményeire is odafigyelve lettek termesztve. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

L'OR

Kompatibilitás

Tassimo

Ízjegyek

gyümölcs

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

10.04.2025

L'OR Delizioso

16 kapszula a Tassimo termékhez

(2)

Vélemények (2)

Nagyon kellemes, karakteres eszpresszó. Mint a Bosch általában, kissé vizesre csinálja a kávét, de az adag átállításával általában meg lehet oldani. Bővebben
Delicious, is my favourite. Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK