Leírás

Próbálta már Európa legerősebb kapszuláját? Az új Dynamite Coffee 4-szer annyi koffeint tartalmaz, mint egy átlagos energiaital, így ha nehezen ébred fel reggel, ez a kapszula pontosan Önnek való! 

Ez a kávé valójában a legerősebb kávé, amit valaha is kínálunk a Cafay-en, így ha adhatnánk neki 99-et erősségi skálánkon, habozás nélkül megtennénk. Mert itt egy robbanékony csésze kávét kap, annyira nagy intenzitással, hogy azt tiltólistára kellene tenni a profi sportolók számára. 

Míg egy energiaital tipikusan 35 milligramm koffeint tartalmaz 110 ml-enként, addig a Dynamite Coffee 143 gramm milligramm koffeint tartalmaz 110 ml-enként. 

A Dynamite Coffee Espressoként készül. Ha a kapszulából a lehető legtöbb koffeint szeretné kivonni, fontolja meg, hogy Lungoként főzze meg. Így egy olyan kávét kap, amely lével és erővel rendelkezik, hogy felébredjen reggel. 

Tehát ha az extra erős kávé az Önnek való, a Dynamite kapszuláink pont amire szüksége van. Kapcsolja be a biztonsági övét, és élvezze az extra intenzív kávét. Mert itt egy villámlást csomagoltunk egy kapszulába. 

Figyelem: Rendkívül magas koffeintartalom. Gyermekek, várandós vagy szoptató nők számára nem ajánlott. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz. 

Specifikációk

Kapszulák száma

10

Csészék száma

10

Márkanév

Kaffekapslen

Kompatibilitás

Nespresso

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Nagyon intenzív (10/10)

Minőségét megőrzi

11.01.2026

Dynamite Coffee

10 kapszula a Nespresso® termékhez

(7)

Vélemények (7)

A neve találó nagyon erős karakteres Bővebben
Kellemesen erős, markáns ízvilág. Érdemes kipróbálni. Bővebben
Ütős és jól főzi le a nespresso gép! Bővebben
Érdekes utóíz Bővebben
Hihetetlenül erős kávé, valóban illik rá a dinamit fantázianév! Bővebben
Erős, intenzív íz. Ár/érték arányban tökéletes választás. Bővebben
Jó erős presszó kávé. Bővebben