Leírás

Ha az Espresso rajongója, és saját maga darálja a kávébabjait, akkor ez a fajta definitíven az Ön számára készült. Egy egész 1 kg babbal rengeteg van ahhoz, hogy a kávédarálója egy ideig elfoglalt legyen. 

Ezt a kávét sötét pörkölésű Arabica és Robusta babok keverékéből hoztuk létre, ami teljes testű Espresso-t eredményezett sötét csokoládé jegyekkel, kellemes utóízzel zárva. 

Ez a kávé tipikus Espresso ízzel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyen élvezhető önmagában, mint a "Kávé a Mindennapokra". Ha van bátorsága kísérletezni, akkor kiváló alapként szolgál egy Cappuccino, Latte Macchiato vagy Flat White számára. 

1 kg egész bab formájában szállítjuk, amit maga darál meg. Ön döntheti el a darálás mértékét, így készítheti el a saját ízlésének megfelelő kávét. Ha egy kicsit keserűbb kávét szeretne, finomabban darálja - és ha savanykásabb ízt részesít előnyben, akkor egy kicsit durvábbra darálja. 

Ha saját maga darálja a kávét, ízlése szerinti ízt kap, ráadásul az újonnan őrölt kávé kellemes illata betölti a konyháját. 

Engedje szabadjára belső Barista-ját, és daráljon egy Espresso-t, ami éppen megfelelő az Ön számára! 

Összetevők

Pörkölt babkávé

Specifikációk

Mennyiség (g.)

1000

Márkanév

Kaffekapslen

Ízjegyek

étcsokoládé, diófélék, virágok

Tulajdonság

Arabica/Robusta

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

14.03.2025

Espresso - Kávé a Mindennapokra

1000 g kávébab

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK