Leírás

Itt van egy klasszikus espresso finom krémmel, amely könnyen és gyorsan elkészíthető otthon saját Dolce Gusto® gépében. Az espresso jó arra, hogy elindulj, legyen az reggel vagy délután, és feketén, kevés cukorral vagy tejjel fogyasztható. Kiváló alapja a kávézók klasszikus italainak, mint például a cappuccino vagy a latte. 

Ezt a finom eszpresszót a Café René-től kedvező áron szállítjuk - olyan kapszulában, amely tökéletesen illik a Dolce Gusto® gépéhez. 

Tudtad, hogy Olaszországon kívül általános tévhit, hogy az „espresso” kifejezés a „gyors” szót jelenti, és hogy az espresso gyorsan fogyasztható kávé. Ez könnyű tévedés, mivel az espresso kis csészében készül, gyorsan lefőzhető, és gyakran élvezik gyors reggeli kávéként. 

Azonban az espresso és a sebesség fogalma valójában semmi közük egymáshoz. Az „espresso” név eredete inkább a főzési módszerhez kapcsolódik. Az „espresso” olaszul „kinyomni”-t jelent, és a kávét valójában magas nyomáson vízzel ki kell préselni a gépből 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Café René

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

24.01.2025

Espresso - Café René

16 kapszula a Dolce Gusto termékhez

(3)

Vélemények (3)

Kellemes az aromája, remek ízvilág! Bővebben
izlett! Bővebben
Nagyon jó íz Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK