Leírás

Élvezd a jól megérdemelt kávészünetet a Café Royal társaságában. 

Az Espresso Forte egy gyümölcsös édességgel teli kávé, friss és markáns savassággal. Itt egy klasszikus Espresso-t kapsz, amely közepesen pörkölt, de az átlagosnál erőteljesebb és teltebb testű. 

Más szóval, itt van egy erős kávé, de sosem lesz túl sok. 

Az Espresso Forte továbbá UTZ minősítéssel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy olyan kávét kapsz, amely megfelelő körülmények között készült mind az élővilág, mind a dolgozók számára. 

Az Espresso Forte csodálatos minőségű kávét kínál, amelyet bármilyen alkalomra élvezhetsz, akár a legalázatosabb kávéfogyasztók is. Ahogy a Café Royal szereti mondani, a királyi lélek nem cím, hanem életstílus. 

Ebben a csomagban 50 Nespresso Pro® kompatibilis kapszulát kapsz, így mindig lesz elég, hogy extra csészét ajánlhass a vendégeidnek. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Ezek a kapszulák nem kompatibilisek a Nespresso® Professional Momento sorozattal.

Specifikációk

Kapszulák száma

50

Csészék száma

50

Márkanév

Café Royal

Kompatibilitás

Nespresso Pro

Ízjegyek

gyümölcs

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (7/10)

Minőségét megőrzi

31.10.2025

Espresso Forte - Café Royal

50 kapszula a Nespresso® Pro termékhez

(1)

Vélemények (1)

A termek kivalo minosegu, tokeletes erossegu es kivalo izu. Az ara is nagyon barati a kapszulak mennyiseget tekintve, es nagyjabol egy het alatt megerkezett Magyarorszagra. Nagyon ajanlom ezt a termeket es a ceget is. Bővebben