Leírás

Darálja meg saját kávébabjait? Egy egész 1 kg-mal sokkal több babja lesz, mint amennyire szüksége van, hogy a kávédarálót egy ideig elfoglalja. 

Itt összeállítottunk egy klasszikus Espresso keveréket, sötét pörkölésű Arabica és Robusta babokból. Az eredmény egy erős és intenzív testű csésze, fűszeres jegyekkel és hosszú, kellemes utóízzel. Bár az ezzel a kávéval készített Espresso intenzív, nem olyan erős, hogy ne élvezhető lenne önmagában. 

Egy Espresso-t kap, ami gyakorlatilag minden helyzetben megfelel az Espresso univerzumában. Önmagában is élvezetes, de sok Espresso alapú kávé klasszikus alapjaként is működik, mint például a Flat White, Cappuccino vagy Latte Macchiato. 

Ez egy igazán sokoldalú kávé. Mivel maga darálja meg a babokat, könnyen elkészíthet egy Espresso-t, ami az Ön ízlésének megfelel. Az erősség, íz és aroma a darálás mértékétől függ, ahol a finomra darált bab keserűbb ízt eredményez, a durvára darált bab pedig savanykásabb ízt. 

Élvezze az otthon készített kávé örömét, és váljon a család belső Barista-jává. Otthon őrölt babokkal teljesebb és árnyaltabb kávét kap, ráadásul az az előnye is, hogy az újonnan őrölt kávé kellemes illata betölti a konyháját. 

Azt javasoljuk, hogy közvetlenül használat előtt darálja meg a kávéját. 

Összetevők

Pörkölt babkávé

Specifikációk

Mennyiség (g.)

1000

Márkanév

Kaffekapslen

Ízjegyek

fekete bors, fűszerek

Tulajdonság

Arabica/Robusta

Kávéerősség

Nagyon intenzív (10/10)

Minőségét megőrzi

06.03.2025

Espresso Intenso - Kávé a Mindennapokra

1000 g. kávébab

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK