Leírás

Egy espresso és a Dolce Gusto® egymásért teremtettek. A Dolce Gusto® gépe olyan nyomást tud kifejteni, ami igazán kipréseli az ízt a kávéból a kapszulákban, így mindig gyümölcslével és erővel teli espressót főz, és egy szép cremával koronázza meg. 

És itt igazán tankönyvi példát kapunk a Dolce Gusto gép kiváló képességéről az espresso főzésére. Ezzel a variánssal egy aromás és illatos espresso-t kapunk, amelyet gondosan kiválasztott Arabica és Robusta babokból készítettek. És bár az Intenso nevet viseli, nem olyan intenzív, hogy túl sok lenne, mivel a kapszulákba csomagolt kávét közepesen pörkölték. 

Ezért egy espresso, ami egész nap jól csinálja, legyen szó reggelről, délutánról vagy egy jó vacsora után. Az ízjegyek összetettek, dió, mandula és vörös bogyó jegyekkel, és fűszeres teste van, ami hosszan tartó és kellemes utóízt hagy a szájban. 

És nem utolsó sorban, rendkívül meghívón mutatkozik be mély sötét árnyalataival, szép mézszínű cremájával, és csodálatos illatával. 
Más szóval, garantáltan kap egy espressót a megszokott Nescafe minőségben, amit biztosak vagyunk benne, hogy minden minőségtudatos espresso ínyenc értékelni fog. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

31.10.2024

Espresso Intenso – Nescafé

16 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(4)

Vélemények (4)

Tökéletes íz, tökéletes harmónia!! Bővebben
Tényleg intenzív. Bővebben
Az elvásáromnak pont megfelelően finom csak ajánlai tudom! Bővebben
Reggeli ébresztőnek csodálatosan selymes, finom Bővebben