Leírás

A spanyol Marcilla márka 1907 óta szerepel a kedvenc kávék között Spanyolország, Portugália és Latin-Amerika déli régióiban. 

A Marcilla Espresso intenzív ízű és szép crema réteggel rendelkezik. Tökéletesen elkészíthető a Tassimo gépedben, ahol a gép felismeri a kapszulát az okos Intellibrew technológián keresztül, így pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékleten, mennyi ideig és mennyi vizet használjon a tökéletes Espresso kávé főzéséhez a kapszula előírásainak megfelelően. 

A Marcilla Espresso egy olyan klasszikus, amellyel újra és újra találkozol a déli régiók kávézóiban - és bár te talán távolabbi szélességi körökben lehetsz, most könnyedén élvezheted ezt a klasszikus kávét a saját otthonod kényelmében. 

A Marcilla koffeinmentes Espresso-jával élvezheted egy szép csésze eszpresszót délutáni vagy esti kávéként anélkül, hogy félnél attól, hogy megzavard az alvásodat. Az íze klasszikus Marcilla - aromás és intenzív, de az előnye, hogy nem tart ébren feleslegesen. Így kombinálhatod a klasszikus Marcilla Espresso-t reggeli kávéként, és ezt délutáni kávéként, egy finom darab sötét csokoládéval például. 

A Marcilla Espresso a dél-európai kávékultúra klasszikus képviselője. Itt van egy Espresso, amely meghatározza, hogy milyen is egy igazi Espresso kellene legyen. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Marcilla

Kompatibilitás

Tassimo

Tulajdonság

Koffeinmentes

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

13.03.2025

Marcialla Espresso Koffeinmentes

16 kapszula a Tassimo termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK