Leírás

A spanyol Marcilla márka 1907 óta szerepel a kedvenc kávék között Spanyolország, Portugália és Latin-Amerika déli régióiban. 

A Marcilla Espresso intenzív ízű és szép crema réteggel rendelkezik. Tökéletesen elkészíthető a Tassimo gépedben, ahol a gép felismeri a kapszulát az okos Intellibrew technológián keresztül, így pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékleten, mennyi ideig és mennyi vizet használjon a tökéletes Espresso kávé főzéséhez a kapszula előírásainak megfelelően. 

A Marcilla Espresso egy olyan klasszikus, amellyel újra és újra találkozol a déli régiók kávézóiban - és bár te talán távolabbi szélességi körökben lehetsz, most könnyedén élvezheted ezt a klasszikus kávét a saját otthonod kényelmében. 

Bármilyen keserű íz nélkül, ez az Espresso tökéletesen alkalmas arra, hogy friss lendületet adjon a napodnak, vagy újra energizáljon délután, mondjuk egy finom darab sötét csokoládéval. 

A Marcilla Espresso a dél-európai kávékultúra klasszikus képviselője. Itt van egy Espresso, amely meghatározza, hogy milyen is egy igazi Espresso kellene legyen. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Marcilla

Kompatibilitás

Tassimo

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Nagyon intenzív (9/10)

Minőségét megőrzi

10.04.2025

Marcilla Espresso

16 kapszula a Tassimo termékhez

(2)

Vélemények (2)

Erős kávé Bővebben
Szuper Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK