Leírás

A Gimoka kapszulák között megtalálod az összes kávéklasszikust, és természetesen különböző ízű és erősségű eszpresszókat. 

Ezzel a 'Vellutato' változattal olyan eszpresszót kapsz, amely 100% arabica babokból készült Kolumbiából, Brazíliából és Hondurasból. A 3 országból származó különböző babok keveréke, egy közepesen sötét pörköléssel, gyümölcsös eszpresszót eredményezett nagy teljességgel, finom édességgel és enyhe keserűséggel. 

A Vellutato, ami bársonyosan lágyat jelent, tökéletesen leírja ezt az eszpresszót. Túl gyakran láthatunk eszpresszó keverékeket, amelyekbe egy kis plusz él és savasság érdekében robusta babokat kevertek. Itt a Gimoka úgy döntött, hogy csak a lágyabb arabica babot használja, ami az extra lágy testet adta a kávénak. 

Ez más szóval egy klasszikus olasz eszpresszó, de egy extra lágy és (bársonyos) testtel. 

A csomagban 50 Nespresso Pro®-val kompatibilis kapszulát kapsz, így több mint elég van, hogy kínálj egy extra csészét, amikor vendégeid vannak. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

50

Csészék száma

50

Márkanév

Gimoka

Kompatibilitás

Nespresso Pro

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Közép (6/10)

Minőségét megőrzi

26.08.2025

Espresso Vellutato - Gimoka

50 kapszula a Nespresso® Pro termékhez

Vélemények (0)