Leírás

A Lungo Finezzo pirított arabica babokból készül három különböző régióból: Kelet-Afrikából, Dél-Amerikából és Közép-Amerikából. 

A keverékben lévő babokat mosva készítették, ami felerősítette a különböző régiók különleges talaj- és éghajlati viszonyainak kávéban rejlő jellemzőit, és segítette megadni neki különösen tiszta és friss ízét, jázmin virágjegyekkel és bergamott citrus jegyekkel. 

Emellett a babokat enyhén pörkölték, és kissé durvábbra őrölték, mint egy eszpresszó keverékben. Mindkét folyamat hozzájárul ahhoz, hogy a kávé természetes aromái a lehető legjobban megmaradjanak, így a virágos jegyek valóban kibontakoznak, amikor hosszabb ideig főzik, ahogy az tipikus egy lungo esetén. 

Ezzel a változattal egy könnyebb erősségi skálán lévő lungót kapsz, de egy csészében tele aromával egészen az utolsó kortyig. Amikor először élvezed, kellemesen meglepődsz a világos és könnyű testén és virágos jegyein, amelyek új és felfrissítően más ízélményt nyújtanak, mint egy hagyományosabb kávé. 

Másszóval, ez egy izgalmas kávé, amely kitűnik a tömegből különösen enyhe testével. Egy ilyen kávét nem gyakran találunk. Ez egy finom változat, kiváló azok számára, akik kedvelik a könnyű kávét, és azok számára, akik új kávéélményt szeretnének kipróbálni. 

Specifikációk

Kapszulák száma

50

Csészék száma

50

Márkanév

Nespresso

Kompatibilitás

Nespresso Pro

Ízjegyek

virágok

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Nagyon alacsony (2/10)

Minőségét megőrzi

30.04.2025

Finezzo

50 kapszula a Nespresso® Pro termékhez

Vélemények (0)