Leírás

A vízben lévő vízkő a kapszulás gépekben is lerakódhat, így rendszeres vízkőtelenítésre van szükség. A rendszeres vízkőtelenítés a gép karbantartásának része, és biztosítja, hogy a gép mindig optimálisan működik. 

A kávégép vízkőtelenítése minden kapszulás gép tulajdonos számára rutinná kell váljon, mert ha a gépet nem tisztítják rendszeresen, problémák léphetnek fel, amelyek lerövidíthetik a gép élettartamát. 

A kapszulás gép általában a következő jeleket mutatja, amikor vízkőtelenítésre van szükség: az elkészítés hosszabb időt vehet igénybe, a gép hangosabb lehet főzés közben, és végül, de nem utolsósorban, a kávé minősége is romolhat. 

Így mindig jó ötlet rendszeresen vízkőteleníteni a gépet. Alapszabályként azt javasoljuk, hogy havonta egyszer végezzen vízkőtelenítést, hogy biztos legyen benne, hogy a gépben nincsenek nagy vízkőlerakódások. 

A gép vízkőtelenítése a következő előnyökkel jár: 

Hosszabb élettartam a gép számára 

Biztosítja a helyes hőmérsékletet 

Biztosítja a megfelelő mennyiségű kávé elkészítését 

A gép kevesebbet rezeg főzés közben 

Megelőzi a működési hibákat 

Itt vannak a Bosch eredeti vízkőtelenítő tablettái Lavazza gépekhez. Ezek a tabletták tökéletesek a Lavazza gépéhez, és biztosítják a teljes körű vízkőtelenítést. Egyszerűen melegítse fel a vizet a tartályban, és tegye bele a tablettákat. A tabletták feloldódnak, majd áthaladnak a gépen a vízkőtelenítés érdekében. 

Vigye gondját a Lavazza gépének a vízkőtelenítéssel. A gép hálás lesz Önnek, és a legmagasabb minőségű kávéval fogja megköszönni. 

Specifikációk

Darabszám

3

Márkanév

Bosch

Kompatibilitás

Lavazza a Modo Mio

Folyékony Vízkőtelenítő Bosch

3 adag Lavazza A Modo Mio-hoz

Vélemények (0)