Leírás

Az időszakos géptisztítás minden kávégép-tulajdonosnak ajánlott rutin. A rendszeres vízkőtelenítés nemcsak a gép élettartamát hosszabbítja meg, hanem azt is biztosítja, hogy a gép mindig optimális állapotban működik. 

A vízben lévő vízkő azt jelenti, hogy idővel vízkőlerakódások képződnek a gépben. Kisebb mennyiségben ez nem okoz jelentős problémát, de ha a gépet nem tisztítják rendszeresen, nagyobb vízkőlerakódás alakulhat ki, ami sok problémát okozhat. Egy nagy mennyiségű vízkővel rendelkező gép nem csak a kávé ízét befolyásolja negatívan, hanem megnöveli a főzési időt, és rosszabb esetben csökkenti a gép élettartamát. 

Ha a gépnek szüksége van vízkőtelenítésre, azt észre fogja venni, hogy főzés közben hangosabb, és esetleg azt is, hogy a főzési idő hosszabb, valamint a kávé íze sem a megszokott. 

Mindig jó ötlet a gépet rendszeresen vízkőteleníteni, és az általános szabály az, hogy ezt havonta egyszer, vagy legalább kéthavonta egyszer kell megtenni. 

A vízkőtelenítés az alábbi előnyöket kínálja: 

Hosszabb élettartam a gépnek 

Biztosítja a megfelelő hőmérsékletet 

Biztosítja a megfelelő mennyiségű kávé főzését 

A gép kevesebbet rezeg főzés közben 

Elkerüli a működési hibákat 

Erősen ajánljuk, hogy rendszeresen vízkőtelenítse a gépet, hogy mindig egy optimálisan működő és minőségi kávét főző gépe legyen. 

Gondoskodjon Caffitaly gépéről ezekkel a vízkőtelenítő eszközökkel – a gép hálás lesz érte. 

Specifikációk

Darabszám

3

Márkanév

Bosch

Kompatibilitás

Caffitaly

Folyékony Vízkőtelenítő Bosch

3 adag Caffitaly-hoz

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK