Leírás

A gép vízkőtelenítése egy olyan rutin, amelyet minden kávégép-tulajdonosnak szokássá kell tennie. A rendszeres vízkőtelenítéssel biztosítja, hogy a gépe mindig optimálisan működik. 

A vízkőtelenítés szükséges, mert a vízben lévő vízkő idővel lerakódhat a gépben. Ha a gépet nem vízkőtelenítik rendszeresen, számos problémát fog tapasztalni vele. Egy vízkővel borított gép nemcsak rontja a kávé minőségét, de hosszabb főzési időt is eredményez, és a legrosszabb esetben csökkenti a gép élettartamát. 

Ezért jó ötlet rendszeresen vízkőteleníteni a gépet, és az általános szabály az, hogy havonta egyszer vízkőtelenítse a gépet. 

Itt van az illy eredeti vízkőtelenítője. Ez a vízkőtelenítő termék por formájában kapható, és tökéletesen működik az illy gépével a legjobb eredmények érdekében. Egyszerűen tegye a port a víztartályba (egy tasakot 1L vízhez), és futtassa le a gép vízkőtelenítő programját, ahogyan azt a felhasználói kézikönyvben is olvasható. 

A gép vízkőtelenítése a következő előnyöket nyújtja: 

  • Hosszabb élettartam a gépnek 
  • Biztosítja a megfelelő hőmérsékletet 
  • Biztosítja a megfelelő kávémennyiség főzését 
  • A gép kevesebbet rezeg a főzés során 
  • Megelőzi a funkcionális hibákat 

A gép általában specifikus jeleket mutat, amikor szüksége van vízkőtelenítésre. A főzés több zajjal járhat, hosszabb időt vehet igénybe, mint szokott, és a kávé talán nem lesz olyan jó ízű, mint általában. 

Ezért erősen ajánljuk, hogy rendszeresen vízkőtelenítse a gépet, hogy az mindig optimálisan működjön és továbbra is a legmagasabb minőségű kávét főzze. 

Gondoskodjon az illy gépéről egy vízkőtelenítéssel – a gépe meg fogja köszönni. 

Specifikációk

Darabszám

10

Márkanév

Francis Francis

Kompatibilitás

illy

Folyékony Vízkőtelenítő illy

Francis Francis

Nincs raktáron

Vélemények (0)