Leírás

A Grande intenso ízletes, sötét pörkölésű Arabica babokból készül, amelyek ennek a kávénak mézszínű, bársonyos krémjét adták, ami egy intenzív és illatos testet kísér, gyümölcsös jegyekkel. 

Ez a 'grande intenso' variáns ízében és testében szorosan kapcsolódik a Nescafe grande-hoz, de ahogy a neve is sugallja, egy kicsit erősebb az íze. Ezért olyan variáns, ami jól illik azokhoz, akik szeretnek egy extra intenzív és aromás kávét élvezni, és talán különösen alkalmas az első reggeli csésze kávéra, hogy igazán felébredjenek. 

Tehát itt kap egy nagy csésze erős fekete kávét, amit élvezhet úgy, ahogy van, de amit tejjel is kiegészíthet, anélkül, hogy az alapvető kávé íz jelentősen hígulna. 

Ezért, mint a kapcsolódó Nescafe grande, egy egyszerű mindennapi kávé, amelyet különösen intenzív sötét pörkölésű karaktere különböztet meg. 

Vagy más szóval, itt biztos lehet benne, hogy a szokásos Nescafe minőségben kap egy egyszerű kávét, amelyet elképzelhetünk, hogy gyorsan kedvenc mindennapi kávévá válhat, amit nap mint nap élvezni fog. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

28.02.2025

Grande Intenso – Nescafé

16 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(2)

Vélemények (2)

A férjem nagyon szereti, mikor úton van, és termosznyi mennyiségnél pont jó az erőssége. Bővebben
Finom, ez az egyik kedvenc nálam Bővebben