Leírás

Intenso egy olyan kávé, amely azoknak készült, akik szeretik az erős kávét, de nem túlzottan. Az Intenso az illy ismert Classico sorozatának része, amely három különböző erősségi szinten érhető el, az Intenso pedig a középső. 

Ez egy teljes testű espresso, kakaó és aszalt gyümölcs jegyekkel, különleges és tartós utóízzel zárul. Ebben a kávéban tényleg érezhető a pörkölési folyamat, és az illy képes volt mind a világos, mind a sötét ízjegyeket megjeleníteni a babokban. 

A kávé extra aromás, mert az illy egy szabadalmaztatott, kétlépéses technológiát alkalmaz a kapszulákban. Először a kávé ízét nagyon magas nyomáson vonják ki az őrölt babokból, hogy extra gazdag és különleges ízt kapjon, majd a kávét egy speciálisan tervezett tölcséren préselik át, hogy a kávé természetes olajai keveredjenek a levegővel és gazdag cremát hozzanak létre. 

Ha espresso rajongó vagy, nagyon ajánljuk ezeket a kapszulákat. Az Intenso egy klasszikus, aromás espresso, amelyet a legjobb olasz kávéúttörő hagyományai szerint készítenek, és az íze sem túl gyenge, sem túl erős, hanem valahol kellemesen a kettő között. 

Specifikációk

Kapszulák száma

18

Csészék száma

18

Márkanév

illy

Kompatibilitás

illy

Ízjegyek

csokoládé, karamell

Tulajdonság

Arabica

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

31.05.2025

illy Intenso

18 kapszula az illy iperEspresso termékhez

Vélemények (0)