Leírás

A kávénak nem kell mindig ugyanolyannak lennie. A kávé számtalan változatban kapható, és lehet élvezni forrón és hidegen is. A latte egy kiváló példa erre. 

Felejtsd el egy ideig a hagyományokat, és kényeztesd magad egy latte macchiatoval, amikor legközelebb kávéra van szükséged. 

A Café René létrehozott egy latte macchiatot, amelyet klasszikus módon készítenek, krémes tejhabbal és erős eszpresszóval. 

Egy latte macchiato a gondolatokat a nyár, a napfény és a járdakávézók felé tereli. De amikor a nap elbújik, és a nyártól és a kávézótól messze van, otthon is elkészíthetsz egy finom latte-t. 

A latte alkalmas bármilyen alkalmakra, legyen az délutáni találkozó barátokkal, vagy élvezd egyedül vagy jó társaságban - és a latte mindig ugyanolyan finom hidegen, mint melegen. 

Ezt a finom latte macchiatot a Café René-től kedvező áron szállítjuk - olyan kapszulában, amely tökéletesen illik a Dolce Gusto® gépedhez. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

8

Márkanév

Café René

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

25.01.2025

Átlagos tápérték 100 g.

Energia, kcal

181

Fehérje

14

Zsír (g)

13

- telített zsírok (g)

5

Szénhidrátok

1,5

- amelyből cukor

1,5

Latte Macchiato – Café René

16 kapszula a Dolce Gusto termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK