Leírás

A Gevalia évtizedek óta megtiszteli a skandináv kávéasztalokat. Ez a márka a régióban híres, a szlogenje pedig így szól: "Milyen kávét szeretnél váratlan vendégeidnek kínálni?" 

Most már a Gevalia termékek elérhetők a Tassimo kávégépekhez is, így könnyedén elkészítheted magadnak vagy vendégeidnek a finom Gevalia kávét. 

Itt a Gevalia változata a híres olasz barista klasszikusnak, a latte macchiato-nak. A Tassimo kávégéped gyorsan és könnyedén elkészíti, így te is játszhatsz a barista szerepében. 

Csak két kapszula és kevesebb, mint egy perc szükséges ahhoz, hogy elkészítsd a latte macchiatodat a Tassimo kávégépedben. Az első kapszula egy meleg, krémes tejet készít elő, amelyet aztán összekeverünk az erős eszpresszóval a második kapszulából. 

Az eredmény egy szép latte macchiato három réteggel, ugyanolyan minőséggel, amit a legjobb kávézókban vársz, mivel a Tassimo kávégép az okos vonalkód technológiának köszönhetően felismeri a kapszulát, és pontosan tudja, milyen hőmérsékletet, időt és mennyiségű eszpresszót és tejet használjon a tökéletes csésze elkészítéséhez. 

Ezt a finom latte macchiatot 16 darab T-Disc kapszulában szállítjuk, amely tökéletesen illeszkedik a Tassimo kávégépedbe. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

8

Márkanév

Gevalia

Kompatibilitás

Tassimo

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

10.01.2025

Átlagos tápérték 100 ml.

Energia, kcal

31

Fehérje

0,3

Zsír (g)

2,1

- telített zsírok (g)

1,4

Szénhidrátok

2,4

- amelyből cukor

2,4

Gevalia Latte Macchiato

16 kapszula a Tassimo termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK