Leírás

A latte macchiato egy igazi kávézói klasszikus, de nem kell kávézóba mennie, hogy élvezhesse - mert a Dolce Gusto® géppel könnyen és gyorsan otthon is elkészítheti. 

Ezekkel a podokkal 3 rétegű latte macchiatot kap, és meglepődnénk, ha nem gondolná velünk együtt, hogy nincs nagy különbség az itt, a Dolce Gusto®-ban főzött és a kávézóban kapott között. Mert itt egy klasszikus 3 rétegű latte macchiatot kap, amelynek alsó rétege tejből áll, majd egy Espresso kávé réteg következik, ami végül egy szép habos tejréteggel végződik. 

Ezt a szép és jellegzetes 3-rétegű hatást azzal érik el, hogy a lattét 2 lépésben, 2 poddal főzik: egy a tejhez és egy espressohoz. 

Az eredmény egy latte macchiato, amiről biztosak vagyunk, hogy még a legpökhendibb baristák is elismerően bólintanának. Az íz enyhe és krémes, de mégis olyan erős a kávé íze, hogy az egész nem fullad el a tejben. 

Más szóval, itt van egy jó példa arra, hogy a kávénak nem mindig kell ugyanolyannak lennie. A kávé számtalan változatban kapható, és véleményünk szerint kár lenne nem kényeztetni magunkat néha egy kis kávéváltozattal - és egy ilyen latte tökéletes erre. Felejtse el egy időre a hagyományokat, és kényeztesse magát egy latte macchiatóval a következő alkalommal, amikor kávét szeretne. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

8

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Nagy csésze

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

31.10.2025

Átlagos tápérték 100 g.

Energia, kcal

422

Fehérje

19,3

Zsír (g)

22,1

- telített zsírok (g)

12,9

Szénhidrátok

28,3

- amelyből cukor

28,3

Latte Macchiato – Nescafé

16 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(3)

Vélemények (3)

Nagyon finom. Kellemes krémes intenzív íze van. Csak ajánlani tudom. Bővebben
Nagyon finom habos ízvilága van és megfizethető😀 Bővebben
I recommend Bővebben