Leírás

A Café Royal Lungo egy csodálatos minőségű kávé, amelyet bármilyen alkalomra élvezhetsz. Itt egy klasszikus lungo, amelyet könnyen pörkölt arabica babokból készítettek, és enyhén édes-savanykás íz jellemzi. Kellemes és enyhe íze tökéletes mindennapi élethez és ünnepségekhez egyaránt. Ha szeretnéd egy kicsit erőteljesebb változatban, akkor elkészítheted espresso-ként is. 

A Café Royal Lungo UTZ minősítéssel rendelkezik, így megfelelő és tisztességes körülmények között készült mind az élővilág, mind a kávétermelők számára. 

Ebben a csomagban 50 Nespresso® Pro kompatibilis kapszulát kapsz, így több mint elég lesz egy extra csésze kínálásához, amikor vendégeid vannak. 

Tudtad, hogy a lungo az olasz szó hosszút jelent, és a Lungo kávé lényegében egy espresso, amely több vizet tartalmaz, és nagyobb csészét igényel. Ezen felül a Lungo enyhébb ízű, mint a hagyományos espresso. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

50

Csészék száma

50

Márkanév

Café Royal

Kompatibilitás

Nespresso Pro

Ízjegyek

mogyoró, csokoládé

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Nagyon alacsony (2/10)

Minőségét megőrzi

30.04.2025

Lungo - Café Royal

50 kapszula a Nespresso® Pro termékhez

Vélemények (0)