Leírás

Az illy Classico az illy jellegzetes keveréke, amely, mint minden illy kávé, kizárólag arabica kávébabból készül.

A Classicóval egy olyan keveréket kapunk, amely 9 különböző babfajta keveréke, amelyet az elmúlt 80 év során tökéletesre finomítottak. A keveréket édes íze miatt becsülik, amelyet finom jázmin, karamell és citrusfélék jegyei kísérnek.
Ez a recept rendkívül népszerűnek bizonyult, mivel az illy Classico-t az egész világra exportálták, ahol a legtrendibb kávézókban is fel lehet ismerni a dobozokat.

A Classico ezen változatában az illy durvára őrölte a kávét, hogy a francia presszókban és a filteres kávéfőzőkben is használható legyen. Azonban lassú főzéshez vagy természetesen eszpresszógépekben is használható.

Ha egy olasz kávéklasszikusra vágysz, akkor az illy Classico-t nagyon ajánljuk. Íme egy olyan keverék, amelyet ízének és kiváló minőségének köszönhetően már több mint 80 éve élveznek a kávérajongók.

Az illy 1933-ban indult az olaszországi Triesztben, és a céget a mai napig a cég alapítója, Francesco Illy vezeti. A klasszikus piros-fehér illy logót a világ számos divatos kávézójában felismerik, és az illy kávéscsészék millióit élvezik nap mint nap a kávézókban, irodákban és otthonokban szerte a világon.

Specifikációk

Mennyiség (g.)

250

Csészék száma

250

Márkanév

illy

Ízjegyek

virágok

Tulajdonság

Arabica

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

30.11.2025

illy Classico Lungo

250 g őrölt kávé

(1)

Vélemények (1)

Nagyon finom , kellemesen lágy kávé főzhető belőle. Bővebben