Leírás

Ha egy kicsit erősebb lungo kávét szeretnél, nyugodtan ajánljuk a Café Royal Lungo Forte Bio-t. Ez a kávé Fairtrade és Rainforest Alliance minősítéssel rendelkezik, és gyönyörű aromát kínál, amit élvezhetsz reggel, ebéd után vagy délután. 

Ahogy a Café Royal maga mondja, ez a lungo mindent magában foglal: tökéletesen pörkölt aromával, amely az intenzitást biztosítja, kakaós jegyekkel, amelyek kerekítik minden kortyot, és olyan kávé, amely a világ környezeti tudatosságára figyel. Mit is kívánhatnál még? 

Ez az arabica kávébabból készült kávé garantáltan megfelel annak, amire szükséged van egy hosszú megbeszélés után vagy az ebéd utáni lendület felvételére. Fogyaszthatod tisztán, egy kis cukorral vagy egy kevés tejjel. Teljesen rajtad múlik. Ráadásul minden doboz 50 olyan kapszulát tartalmaz, amelyek kompatibilisek a Nespresso® Pro gépekkel. Egyszerű elkészíteni és ízletes, az irodában garantáltan nagy sikert arat. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

50

Csészék száma

50

Márkanév

Café Royal

Kompatibilitás

Nespresso Pro

Tulajdonság

Fairtrade

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

31.03.2025

Lungo Forte BIO - Café Royal

50 kapszula a Nespresso® Pro termékhez

Vélemények (0)