Leírás

A Café René Lungo Forte ízletes, sötéten pörkölt lungo, amelyet arabica és robusta kávébabokból készítenek. Ez a kávé azoknak szól, akik mély ízeket és páratlan aromát értékelnek. 

A mai kávéfajták többsége arabica kávébabokból készül, de egy ilyen lungo, mint ez, eszpresszón alapuló kávé esetében a robusta babok kesernyés jegyeket és magas koffeintartalmat hoznak, amelyek ízletesen együttműködnek az arabica babok édesebb és gyümölcsösebb jegyeivel. 

Ez a lungo ismert arról, hogy az ízében különösen erős a tipikus lungohoz képest, és a koffeintartalma is a magasabb skálán helyezkedik el. Az íze és teste ezért emlékeztet egy klasszikus eszpresszóra. Könnyedén felismerhető benne a kissé savas árnyalat, amely enyhe citrom és csokoládé jegyeket hoz. 

Élvezd a sötétebb árnyalatokat és az arany színű crema-t, miközben kikapcsolsz a kora reggelen vagy egy csendes délutáni szünetben. 

Ezt az erős lungo-t a Café René-től vonzó áron szállítjuk, olyan kapszulákban, amelyek tökéletesen illeszkednek a Dolce Gusto® gépedbe. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Café René

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Nagyon intenzív (9/10)

Minőségét megőrzi

29.01.2025

Lungo Forte – Café René

16 kapszula a Dolce Gusto termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK