Leírás

A Jacobs Médaille d'Or egy jól kiegyensúlyozott kávé, 100% Arabica kávébabokból készült. Az íze édes és kerek, és ez a kávé kiváló választás mindazok számára, akik enyhébb kávét részesítenek előnyben, de még mindig bőven ízletes. 

A kávénak dél-amerikai gyökerei vannak, és a kávébabokat Rainforest Alliance minősített ültetvényekről szedték. Ez biztosítja a kiváló minőséget és megfelelő körülményeket mind az élővilág, mind a munkavállalók számára. 

A tökéletes csészét könnyedén elkészítheted a Tassimo gépedben, amely felismeri a kapszulát a smart Intellibrew technológiának köszönhetően, és pontosan tudja, hogy milyen hőmérsékleten, időben és mennyiségű vízzel kell elkészíteni a kávét a kapszula előírásainak megfelelően. 

Ezt az aromás kávét 16 db T-Disc kapszulában szállítjuk, amely tökéletesen illeszkedik a Tassimo gépedbe, és mint mindig a Cafay-nél, megfizethető áron, villámgyorsan és egyenesen a házadig juttatjuk. 

Összetevők

őrölt pörkölt kávé

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Jacobs

Kompatibilitás

Tassimo

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Közép (6/10)

Minőségét megőrzi

17.04.2025

Jacobs Médaille d'Or

16 kapszula a Tassimo termékhez

(2)

Vélemények (2)

Inkább egy erősebb-zamatosabb lungo-nak nevezném, mint normál kávénak. Nekem ez vált be - évek óta iszom. Próbáltam más fajtákat és mindig visszatértem. Bővebben
Kiváló minőség Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK