Leírás

Ha változatosságra vágysz a hagyományos kávétól, vagy új, izgalmas változatokat szeretnél felfedezni, ajánljuk ezt a mogyorós kávét a Café René-től. 

Dél-Amerikából származó Arabica és Robusta babok keverékével készült, amely aromás és enyhén savanykás testtel rendelkezik, szépen kiegészítve a mogyorók édes ízével. 

Ez egy olyan kombináció, amit nem minden nap látsz, de egyre több követője van világszerte, és egyre több vezető kávévállalat kínálja. A mogyoró és a kávé összetétele új és izgalmas kávé ízt ad, ahol a dió aromák segítenek kiemelni a kávé tónusait, és az eredmény egy enyhén likőr ízű kávé. Ez egy olyan kávé, amely jól illik desszerthez vagy egy szelet tortához. 

Itt egy jó lehetőség a kávé világának felfedezésére és egy új, izgalmas változat kipróbálására a hagyományos kávétól. És ki tudja, talán új kedvencet találsz. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz. 

Specifikációk

Kapszulák száma

10

Csészék száma

10

Márkanév

Café René

Kompatibilitás

Nespresso

Ízjegyek

mogyoró

Tulajdonság

Kávé ízesítéssel

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (7/10)

Minőségét megőrzi

07.08.2025

Mogyoró - Café René

10 kapszula a Nespresso® termékhez

(1)

Vélemények (1)

Több márka mogyoró kávéját próbáltam már, de eddig ez ízlett a legjobban. Intenzíven érezhető benn a mogyoró. Kedvenc mogyoró ízű kávém lett! Bővebben

HASONLÓ KATEGÓRIÁK