Leírás

Az elmúlt években azonban Peru magas elismerést kapott a professzionális kávé szakértőktől, és a minőségi kávé fejlesztése most az egyik nemzeti márka. 

Ebben a kávéban található babok egy része a Cajamarcaként ismert területről származik, ami a perui Andok egy eldugott része, ahol a magas tengerszint feletti magasság ideális növekedési feltételeket teremt egy teljesen egyedi kávé számára. Az ilyen magas tengerszint feletti magasságokon termelt kávébabokat különösen édesnek és aromásnak ismerik, alacsonyabb savtartalommal, mint az alacsonyabb magasságokban termelt babok, köszönhetően a babok lassabb érésének. 

A keverékben vannak kávébabok Hondurásból is, amelyek hegyoldalakon termesztettek, több mint 1 300 méter tengerszint feletti magasságban. 

Ez egy teljes testű kávé, amelyben világos virág- és gyümölcsjegyek találhatók, és kizárólag 100% Arabica babokból készült. Ahogyan az a magas tengerszint feletti magasságokban termesztett kávébaboknál jellemző, egy nagyon alacsony savtartalmú és keserűségű kávét kap, ami nagyon ihatóvá teszi. A kávé enyhe testtel rendelkezik, így egymás után több csészét is élvezhet. 

Specifikációk

Kapszulák száma

96

Csészék száma

96

Márkanév

Löfbergs

Kompatibilitás

Caffitaly

Ízjegyek

gyümölcs, virágok

Csészeméret

Normál csésze

Kávéerősség

Közép (6/10)

Minőségét megőrzi

01.08.2025

Löfbergs Mountain High Big Pack

96 kapszula a Caffitaly termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK