Leírás

A Senseo Original évek óta az egyik legnépszerűbb párna gép Európában. 

A Senseo Original segítségével kevesebb mint egy perc alatt elkészítheted kedvenc kávédat csészében vagy bögrében. Két csővel is rendelkezik, így egyszerre két kávét is elkészíthetsz. Ez a gép normál csészéket (körülbelül 100 ml) és nagy csészéket (körülbelül 200 ml) készít. 

A Senseo Original rendkívül felhasználóbarát tervezéssel rendelkezik és rendkívül könnyen kezelhető. Csak helyezd be a Senseo párnát a tartóba, nyomj meg egy gombot, és a gép elkezdi a kávé elkészítését. Ha egyszerre két csészét szeretnél főzni, egyszerűen nyomd meg a két csésze gombot. Körülbelül 30 másodperc alatt elkészül egy csésze, és 60 másodperc alatt kettő. 

Ráadásul a Senseo Original rendelkezik a Senseo Coffee Boost funkcióval. Ez gazdagabb és teltebb ízű kávét hoz létre, mivel a víz 45 fúvókán keresztül oszlik el a főzés során, így biztosítva, hogy a párnában lévő összes íz részecske kivonásra kerüljön. A Senseo Original továbbá rendelkezik a Senseo Crema Plus technológiával, így minden kávécsésze garantáltan gazdag krémmel rendelkezik. 

33 cm magasságában, 31,5 cm szélességében és 21 cm hosszúságában a Senseo Original kompakt gép, és szinte bárhová beilleszthető. A víztartály 0,7 liter vizet tartalmaz, ami körülbelül öt csésze elkészítéséhez elegendő. 

Senseo tulajdonosként természetesen választhat a Senseo nagy választékából. A Senseo saját párnáin kívül választhat olyan ismert márkák párnáit is, mint a Gevalia és a Lavazza. Bármelyik márkát is részesíti előnyben, hatalmas választék áll rendelkezésére, amelyek között szerepel az egyszerű mindennapi kávétól a barista különlegességekig, mint az Espresso és a Cappuccino. 

És végül, de nem utolsósorban a Senseo Original a Philips-től elvárt magas minőséget kínálja. A Philips minden gépet 10 000-szer tesztel a fejlesztési folyamat során és mielőtt a fogyasztókhoz kerülne. A Philips márka ezért mindig minőségi garancia. Csak rendszeresen kell eltávolítanod a vízkőt a gépből, hogy megfelelően működjön.  

Összefoglalva ez egy megbízható és felhasználóbarát gép, amely hatalmas választékú párnával használható. 

Termék részletek 

• Senseo Coffee Boost technológia 45 aromafúvókával 

• Crema Plus technológia gazdag, bársonyos krémért 

• Nagy választék párnákban különböző csésze stílusokban és méretekben számos márkától (pl. Senseo, Gevalia, Lavazza, tea, cappuccino, latte, kakaó stb.) 

• Könnyen tisztítható. A levehető alkatrészek mosogatógépbe tehetők. 

• Energia-megtakarítás: automatikusan kikapcsol 30 perc inaktivitás után 

• 2 év garancia 

• Méretek: (Szélesség x Hosszúság x Magasság) 213 x 315 x 330 mm 

• Súly 1,70 kg 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Philips

Kompatibilitás

Senseo

Senseo Original (Fekete)

Automata párnagép

(2)

Nincs raktáron

Vélemények (2)

Ár-érték arányban kiváló. Könnyű kezelés, egyszerű tisztítás. 👌 Bővebben
Nagyon jó, gyors és megbízható. Könnyen tisztítható, egyszerű használat jellemzi. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Bővebben