Leírás

Pápua-Új-Guinea luxus kávébabjairól ismert - és ha egy pillanatra buja zöld vulkáni lejtőket képzelsz el egy termékeny és nedves klímában, akkor elképzeled azt a különleges klímát és geológiai feltételeket, amelyek a pápua-új-guineai kávé egyedülálló ízét létrehozzák. 

A pápua-új-guineai kávé általában alacsonyabb sav- és koffeintartalmat mutat, mint a világ más részein termesztett kávébabok. Ezenkívül a kávét teljes testességéről és virágos tónusairól ismerik. 

Az L'OR Pápua-Új-Guinea Single Origin változatával egy arabika kávét kapsz finom aromával, gyümölcsös jegyekkel és édes fás aromával. Más szóval egy finomított kávét kapsz finom aláfestésekkel, ami tökéletes azok számára, akik egy gyengéd és édes eszpresszót részesítenek előnyben. 

A Single Origin minősítéssel biztosítható, hogy az összes kávébab csak Pápua-Új-Guineából származik. Ez garantálja az egyöntetű és magas minőséget, valamint átláthatóságot nyújt számodra, mint kávéfogyasztónak, hogy könnyen eldöntsd, vajon a pápua-új-guineai kávé neked való-e. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz. 

Specifikációk

Kapszulák száma

10

Csészék száma

10

Márkanév

L'OR

Kompatibilitás

Nespresso

Ízjegyek

gyümölcs, fa

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (7/10)

Minőségét megőrzi

14.02.2025

L'OR Papua New Guinea

10 kapszula a Nespresso® termékhez

Vélemények (0)

HASONLÓ KATEGÓRIÁK