Leírás

Itt kap egy közepesen/sötét pörkölt, egységes eredetű kávét Peru napos magasföldjeiről, prémium Arabica babokkal, melyeket a Cajamarca régióból származnak. Ez a kávé biotanúsítvánnyal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy olyan kávét kap, amelyet rendezett körülmények között termesztenek a környezet és a kávétermelők számára. 

Itt egy egyedi kávét kap, ami tükrözi a nagyon különleges perui földrajzi és éghajlati viszonyokat. Peru hegyvidéki ország, és a magasban termesztett kávét különösen aromásnak és kevésbé savasnak ismerik el, mint az alacsonyabban fekvő területeken termesztett kávét, a lassabb érésnek köszönhetően. 

Egy ilyen kézzel válogatott babokból készült kávéval biztos lehet benne, hogy csak a legjobb babokat választották ki. Ez az ízben is érezhető, amely különösen aromás és karakteres, fűszeres fa jegyekkel, édesgyökérrel és feketeribizlivel. 

Más szóval, itt van egy olyan espresso, amely azok számára készült, akik egy egységes eredetű prémium kávét szeretnének élvezni, és értékelik a környezetbarát elvek szerint termesztett terméket. 

Specifikációk

Kapszulák száma

12

Csészék száma

12

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Ízjegyek

fa, bogyós gyümölcsök, édesgyökér

Tulajdonság

Organikus

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Intenzív (8/10)

Minőségét megőrzi

31.03.2025

Perú Espresso - Nescafé

12 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(5)

Vélemények (5)

5 csillag Bővebben
Finom Bővebben
Az egyik legfinomabb kávé Bővebben
Finom presszókávé Bővebben
Nagyon finom!! Bővebben