Leírás

Figyelem, pisztácia rajongók!

Próbáljátok ki ezt a kávéitalt, amit a pisztácia hozzáadásával még finomabbá tehetnek. Ez a cappuccino-szerű ital mindent tartalmaz, amire csak szükség lehet egyetlen kapszulában: kávét, tejet, ízesítést.

Helyezz be egy kapszulát, és főzd meg a Nespresso® gépeddel. Még soha nem volt ilyen egyszerű otthoni kávézói élményt teremteni. A kapszulák alumíniumból készülnek, és kompatibilisek a Nespresso® gépeddel.

Mostantól a gépeddel többféle kávét is elkészíthetsz, nem csak fekete kávét, mindezt anélkül, hogy új recepteket kellene tanulnod vagy különféle hozzávalókat szereznél be.

Minden Gimoka Pistacchino kávé csomag 10 kapszulát tartalmaz, amelyekkel könnyedén elkészítheted a tökéletes kávét. Legyen kéznél, és kápráztasd el vendégeidet valami újjal!

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz. 

Specifikációk

Kapszulák száma

10

Csészék száma

10

Márkanév

Gimoka

Kompatibilitás

Nespresso

Csészeméret

Espresso

Kávéerősség

Közép (6/10)

Minőségét megőrzi

12.01.2026

Átlagos tápérték 100 g.

Energia, kcal

455

Fehérje

0,5

Zsír (g)

15

- telített zsírok (g)

13

Szénhidrátok

80

- amelyből cukor

56

Pisztácia - Gimoka

10 kapszula a Nespresso® termékhez

(5)

Vélemények (5)

Semmilyen pisztácia ízt nem produkált a termék. Csak a színe olyan. Nyílt a szemem nagyra mikor megláttam a zöld kávét. 🤣 Bővebben
Annyira nem adja vissza a pisztácia ízét Bővebben
A kávé pisztacia izű ami olyan mint ami elvárt . Rovid főzés esetén tokeletes olyan amilyennek kell lennie Bővebben
Hát a kávét abszolút nem lehet benne érezni. Tejjel egy lightos pisztáciás italnak elmegy, illetve én végül belefőztem még egy normális kapszulát:( Bővebben
Nem ajánlom! Ízetlen, olyan mintha zöld vizet főznék le. Elakartam most utólag olvasni a leírását, hogy hátha valamit én csináltam rosszul, de persze itt nincs egy mondat se a kávéról. Gondolom nem véletlenül. Bővebben