Leírás

A Dallmayr Németország egyik legnépszerűbb kávé márkája, amely ezzel a változattal prémium keveréket hozott létre magaslandi Arabica babokból, főként Etiópiából. 

A Dallmayr népszerűsége nem véletlen, mert a speciális Dallmayr pörkölési módszer azonnal felismerhető ízt ad a kávénak és ízletes ízélményt nyújt minden kávékedvelő örömére. 

1964 óta a Dallmayr Prodomo megszokott látvány a német kávézóasztalokon, ahol különösen népszerű szűrőkávéként értékelik. Most a Dolce Gusto®-hoz is megkaphatja, ahol az a benyomása, hogy a kávét szakértő módon őrölték, hogy a legjobban tükrözze szűrőkávés eredetét, az őrlési fokot pedig ennek megfelelően állították be úgy, hogy kicsit durvább, mint amit egy espressó keverékben látsz. 

Az eredmény egy közepesen pörkölt kávé, enyhe savassággal és csokoládé jegyekkel, amit egy kellemes, minimális keserűségű utóízzel egészítenek ki. 

Ez a kávé, amely lágy és kerek testének köszönhetően jól illik a reggelizéshez, és amelynek valamivel enyhébb ízprofilja van, mint amit gyakran látsz egy kapszulás kávéban, mégis gazdag és aromás testű kávét szolgál fel. 

Tehát, ha szereted a kávét - és talán különösen a szűrőkávét, biztosak vagyunk benne, hogy ez a változat megfelel majd neked. 

Specifikációk

Kapszulák száma

16

Csészék száma

16

Márkanév

Nescafé

Kompatibilitás

Dolce Gusto

Csészeméret

Lungo

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

28.02.2025

Dallmayr Prodomo – Nescafé

16 kapszula a Nescafé® Dolce Gusto termékhez

(9)

Vélemények (9)

5 csillag Bővebben
5 csillag Bővebben
Tényleg átüt a zamatán, hogy 100% arabica tipusú. Bővebben
Az egyik kedvencem, karakteres ízével. Bővebben
Finom kávé aromás ha nagyon fáradtan kell fel az ember evvel tuti felébred 5-ön lefőzni sok 3-ason max pont jó Bővebben
Hozza a formáját a márka, nem okozott csalódást. Bővebben
Az elvárásomnak megfelelően finom! Bővebben
Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással. Minden termék rendben megérkezett. Ez a Dallmayr kávé különösen finom volt, ami a márka alapján egyáltalán nem meglepő. Mindenképpen fogok még itt vásárolni. Bővebben
Minőségi finom kávékat kaptam. Gyorsan megérkezett a rendelésem.
Korrekt csapat !
Mindennel meg vagyok elégedve.
Máskor is fogok rendelni .
Ajánlom mindekinek .
Köszönöm a kiszolgálást .

Üdv : Nagy Péter
Bővebben