Leírás

Tapasztalja meg a Lavazza Qualità Oro őrölt kávé gazdag és intenzív aromáját. A legjobb Arabica babokból készül, amelyeket Dél- és Közép-Amerikából szereznek be, és ez a közepes pörkölésű kávé egyedülálló ízprofilt kínál, gyümölcsös jegyekkel és finom virágos alhangokkal. 

Ez az 250g-os doboz tökéletes azok számára, akik előnyben részesítik az előre őrölt kávé kényelmét. A Lavazza minőségi elkötelezettségével biztos lehet abban, hogy csak a legjobb babokat használták fel ennek a kivételes keveréknek a létrehozásához. 

Aromás és kiegyensúlyozott, a Lavazza Qualità Oro őrölt kávé tökéletes minden kávészerető számára. Egyedülálló Arabica bab keveréke finoman sima és bársonyos ízt eredményez, ami bármely napszakban tökéletes. 

Akár egy csendes reggelen otthon élvezi, akár vendégeket szolgál fel egy vacsorapartin, a Lavazza Qualità Oro őrölt kávé a tökéletes választás. Gazdag, teljes testű íze és sima lecsengése kielégít és többet akar majd. 

Tapasztalja meg a tökéletes kávécsésze élményét a Lavazza Qualità Oro őrölt kávéval. Próbálja ki ma, és fedezze fel a Lavazza legjobbját. 

Specifikációk

Mennyiség (g.)

250

Márkanév

Lavazza

Ízjegyek

gyümölcs, virágok

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

30.09.2025

Qualità Oro – Lavazza

250 g őrölt kávé

(1)

Vélemények (1)

Kedvenc kávém, és a másik nagyon jó dolog, hogy tartóban van. Miután kiürül a kávè, újra lehet benne kávét tárolni. Bővebben