Leírás

Tapasztalja meg a Lavazza Qualità Rossa őrölt kávé bátor és felejthetetlen ízét. Ezt a kávét egy egyedi Robusta és Arabica babokból álló keverék adja, amely teljes testű és intenzív ízprofiljával csokoládé és aszalt gyümölcs jegyekkel büszkélkedik. 

Ez az őrölt kávé minden 250g-os doboza a legmagasabb olasz minőségi szabványoknak megfelelően készül, biztosítva, hogy minden csésze gazdag és ízletes legyen. A közepes pörkölés tökéletesen kiegyensúlyozott ízt eredményez, amely sem túl erős, sem túl enyhe, így bármely napszakban ideális választás. 

A Lavazza Qualità Rossa őrölt kávé tökéletes a kávérajongóknak, akik értékelik az erős és robosztus ízt. Akár egy csendes reggelen otthon élvezi, akár barátokkal osztja meg, ennek a keveréknek gazdag aromája és sima lecsengése energikussá és elégedetté teszi. 

Tapasztalja meg a végső kávéélményt a Lavazza Qualità Rossa őrölt kávéval. Tökéletes választás mindenkinek, aki meg akarja kóstolni Olaszország legfinomabb kávébabjainak gazdag ízét. Próbálja ki ma, és fedezze fel, miért bíznak a Lavazza-n a kávé világában. 

Specifikációk

Mennyiség (g.)

250

Márkanév

Lavazza

Kávéerősség

Közép (5/10)

Minőségét megőrzi

30.06.2026

Qualità Rossa – Lavazza

250 g őrölt kávé

Vélemények (0)