Leírás

A Café Royal Ristretto azoknak szól, akik igazán erős és intenzív kávét szeretnének. 

Ez egy olyan kapszula, amely intenzív ízű és gazdag kávét készít, mert a babokat hosszabb ideig pörkölték, hogy igazán kinyíljanak a teljes aromáik. 

A hosszú pörkölés eredményeként teljes testű és friss savasságú kávé keletkezett, ahol az erdei bogyók jegyeit érezheted. Itt van egy olyan kávé, ami igazán feldobja a napod, legyen az reggel vagy délután, és jól illik hozzá egy sütemény is. 

Ha egy kicsit kevésbé intenzív ízre vagy egy nagyobb csészére vágysz, akkor ezt a kávét Nespresso® gépben is elkészítheted, mint egy még intenzívebb és gazdag ízű Lungo-t. 

A Café Royal kávéfajtái mind UTZ minősítéssel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy olyan kávét kapsz, amely megfelelő körülmények között készült mind az élővilág, mind a dolgozók számára. 

Ebben a csomagban 50 Nespresso Pro® kompatibilis kapszulát kapsz, így mindig lesz elég, hogy extra csészét ajánlhass a vendégeidnek. 

Ezeket a kapszulákat nem a Nestlé® gyártja, azokat a vállalat nem hagyja jóvá és nem ajánlja, illetve nem kapcsolódnak ahhoz.   

Specifikációk

Kapszulák száma

50

Csészék száma

50

Márkanév

Café Royal

Kompatibilitás

Nespresso Pro

Ízjegyek

gyümölcs, karamell

Tulajdonság

Alumínium

Csészeméret

Ristretto

Kávéerősség

Nagyon intenzív (9/10)

Minőségét megőrzi

30.04.2025

Ristretto - Café Royal

50 kapszula a Nespresso® Pro termékhez

Vélemények (0)