Leírás

Ezzel a sárga Service T-disc-kel könnyű tisztítani és vízkőteleníteni a Tassimo gépet. 

Az első alkalommal, amikor egy szolgáltatási lemezt látsz, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ez hogyan is működik? Első látásra csak egy darab műanyagnak tűnik. Mindössze annyit kell tudnod, hogy egy szolgáltatási lemez olyan, mint egy kulcs, amely elindítja a Tassimo tisztítási és vízkőtelenítési programjait. 

A Tassimo tisztításához egyszerűen helyezd a szolgáltatási lemezt a kapszulatartóba (a vonalkód lefelé nézzen) és tedd egy csésze alá a csövet. Ezután csak annyi a dolgod, hogy megnyomod a géped főzés gombját. A gép leolvassa a vonalkódot, és aktiválja a gép tisztító programját, anélkül, hogy további lépéseket kellene tenned. 

A vízkőtelenítéshez az eljárás ugyanaz, mint a tisztítási programhoz, de ne felejtsd el, hogy egy vízkőtelenítő tablettát helyezz a víztartályba, majd tartsd lenyomva az öt másodpercig a főzés gombot a vízkőtelenítés aktiválásához. 

A szolgáltatási lemez többször is felhasználható. Mivel a gép főzőfejének tisztítása a szolgáltatási lemezzel olyan egyszerű, mint egy csésze főzése egy T-kapszulával, hetente egyszer jó ötlet lehet használni a gép tisztítására. 

Egy szolgáltatási T-disc használatával tehát könnyű tisztítani és vízkőteleníteni a Tassimo gépet. És ezzel meghosszabbíthatod a géped élettartamát. 

Ez a Service T-Disc illeszkedik: 

TASSIMO VIVY, TAS12XX, 

TASSIMO AMIA, TAS20XX, 

TASSIMO SUNY, TAS32XX, 

TASSIMO FIDELIA, TAS40XX, TAS42XX, 

TASSIMO FIDELIA+, TAS65XX, TAS85XX 

Specifikációk

Darabszám

1

Márkanév

Tassimo

Kompatibilitás

Tassimo

Sárga Szerviz T-Disc Tassimo

Tassimo

Vélemények (0)